Megaeläin Iso Omena

Megaeläin Iso Omena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Iso Omenassa Espoon Matinkylässä. Paikalle pääset helposti omalla autollasi tai joukkoliikenteen avulla.


Liikkeen valikoima
Laajan kissa- ja koiraosaston lisäksi kannattaa tutustua myös akvaario-, matelija- ja eläinosastoomme. Löydät liikkeestämme hyvän valikoiman makeanveden kaloja ja laadukkaat tanskalaiset Tropican akvaariokasvit. Eläinosastoltamme löydät pikkujyrsijät ja kanit, sekä tietysti myös kaikki tarvikkeet ja ruuat pikkuystäväsi hoitoon.
Matelijoille löytyvät laajasti kaikki perustarvikkeet, tilaamme terraariot tarvittaessa vaikka mittatilauksena, ja ruokaeläimet saat meiltä kilpailukykyisin hinnoin. Megaeläin Iso Omenasta löydät tavallisimmat terraarioasukit, kuten leopardigekon, parta-agaman ja nelivarvaskilpikonnan. Jos olet vailla jotakin erikoisempaa lemmikkiä, kannattaa kysyä tilausmahdollisuutta.

Saapuminen

Megaeläin sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenassa, pysäköintitasolla P1B krs -1. Pääset meille Prisman ja Citymarketin kohdalta lähteviä liukutasoja pitkin alas pysäkointikerrokseen, tai ajamalla parkkihalliin seuraten Prisma/Citymarket- kylttejä. Liikkeemme sijaitsee liukutasojen alla, suoraan Citymarketin ja Prisman alapuolella.

Pysäköinti Isossa Omenassa on maksutonta ensimmäiset 2 tuntia ja Aimo Parkin Taskuparkki- sovellusta käyttämällä saat käyttöösi vielä yhden ilmaisen pysäköintitunnin, eli

2+1 tuntia veloituksetonta pysäköintiaikaa!

Julkista liikennettä käyttäen pääset Iso Omenaan metrolla ja linja-autolla.

TERVETULOA!

Avoinna

arkisin 10-21
lauantaisin 10-19
sunnuntaisin 12-18

Megaeläin Iso Omena
Piispansilta 11, 02230 ESPOO
(050) 543 3160

omppu.megaelain(@)gmail.com