Eläinkauppa Megaeläin pääkaupunkiseudulla

Megaeläin on pääkaupunkiseudun lemmikkien omistajia palveleva yksityinen eläinkauppa. Panostamme ennen kaikkea asiantuntevuuteen, ystävälliseen palveluun sekä tietenkin eläinten hyvinvointiin.

Tärkeimpiä asioita meille ovat aina olleet ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä erityisesti eläinten hyvinvointi. Haluamme myös tarjota tuotteemme kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimamme on laaja ja lisäksi lähes sadan tukkurin avulla voimme tilata myös kaipaamiasi tuotteita, joita ei hyllystämme suoraan löydy. Käänny siis rohkeasti henkilökuntamme puoleen!

Eläimet

Pyrimme tarjoamaan myymillemme eläimille mahdollisimman hyvät olosuhteet, jotta ostaja saisi terveen ja hyvinvoivan lemmikin. Varauduthan siis myös siihen, että haastattelemme ostajat varmistaaksemme eläinten hoidon jatkuvan edelleen huipputasolla uudessa kodissa koko niiden elämän ajan. Kuulemme mielellämme myös niiden voinnista muuton jälkeen! Voit aina kääntyä puoleemme eläintäsi koskevissa asioissa!

Megaeläin Itäkeskus

Itäkatu 7, Helsinki

Avoinna:
arkisin 9-21

Lauantaisin 10-20

sunnuntaisin 12-18

Itäkeskuksen liikkeen löydät Pasaasin K-kerroksesta (liiketila K 10). Olemme aivan Lidlin alapuolella. Pääset meille Dressmannin kohdalta lähteviä liukutasoja pitkin alimpaan kerrokseen, tai ajamalla Itäkadun puolelta suoraan parkkihalliin.