Megaeläin Itis

Megaeläin Itis sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Itiksessä Itä-Helsingissä. Paikalle pääset helposti omalla autollasi tai joukkoliikenteen avulla.

Liikkeen valikoima

Laajan kissa- ja koiraosaston lisäksi kannattaa tutustua myös akvaario-, matelija- ja eläinosastoomme. Löydät liikkeestämme hyvän valikoiman makeanveden kaloja ja edullisia akvaariokasveja. Eläinosastoltamme löydät linnut, pikkujyrsijät ja kanit, ja tietysti kaikki tarvikkeet ja ruuat pikkuystäväsi hoitoon. Matelijoille myymme tietenkin perustarvikkeet, tilaamme terraariot tarvittaessa vaikka mittatilauksena, ja ruokaeläimet saat meiltä kilpailukykyisin hinnoin. Megaeläin Itiksestä voit löytää tavallisimmat terraarioasukit, kuten leopardigekon, parta-agaman ja viljakäärmeen. Jos olet vailla jotakin erikoisempaa lemmikkiä, kannattaa kysyä mahdollisuutta tilata sellainen sinulle.

Saapuminen

Megaeläin sijaitsee Kauppakeskus Itiksessä, Pasaasin K-kerroksessa. Pääset meille Nissen- myymälän kohdalta lähteviä liukutasoja pitkin alimpaan kerrokseen, Lidlin alapuolelle tai ajamalla Itäkadun puolelta suoraan parkkihalliin.

Auton voi myös pysäköidä Itäkadun varteen, sisäänkäynti on suoraan Hansasillan alapuolella. Omalla autolla tulijat voivat pysäköidä ilmaiseksi kauppakeskuksen tai metroaseman pysäköintihallissa.

Julkista liikennettä käyttäen pääset Itäkeskukseen esimerkiksi metrolla tai pääkaupunkiseudun Jokeri-linjalla (550). Itäkeskukseen kulkee myös suuri määrä muita busseja.

Avoinna

arkisin 9-21
lauantaisin 10-20
sunnuntaisin 12-18

Megaeläin Itäkeskus
Itäkatu 7, 00930 Helsinki
(09) 693 28 22

itis.megaelain(@)gmail.com

Postiosoite:
Itäkatu 7 E 23
00930 Helsinki