Jyrsijät ja kanit

Meiltä löydät kanit, marsut, hiiret, rotat, hamsterit ja gerbiilit. Ajoittain saatavilla on myös chinchilloja ja deguja. Kaikki karvaiset kaverimme ovat tottuneet käsittelyyn ja ne ovat joko itse kasvatettuja tai tutuilta kasvattajiltamme. Tuomme eläimiä satunnaisesti myös Ruotsista.

Varauduthan pieneen haastatteluun eläintä ostaessasi, sillä haluamme varmistaa kaikille lemmikeillemme parhaat mahdolliset olosuhteet myös tulevassa kodissa! Eläimiä myydään vain täysi-ikäisille, eli vanhempien tulee olla mukana eläintä hankittaessa ja he kantavat päävastuun hoidosta yhdessä lapsen kanssa. Eläimen mukana saat halutessasi asiantuntevat hoito-ohjeet tai voit tulostaa ne kätevästi nettisivuiltamme ja voit aina kääntyä puoleemme mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kysy myös edullisista pakettihinnoista liikkeistämme. Pakettihinta sisältää eläimen, häkin, ruuat ja perustarvikkeet. Paketin voit ostaa myös ilman eläintä.

Valikoimastamme löytyy myös kaikki mitä tarvitset pikkuystäväsi hoitoon ja ruokintaan. Ruokavalikoimaamme kuuluvat mm. Altromin, Burgess, Bunny, Genesis, Bunny, Mästers, Versele Laga Natural sekä Complete- ruuat, Hobby Plus, Puur, Rabbit Royale, Selective ja JR Farm.

Voimme myös mahdollisuuksien mukaan tilata muita merkkejä, mikäli karvakorvasi suosikkiherkkua ei hyllystämme löydy.

Kotimaisen laadukkaan ja maistuvan luomuheinän saat meiltä sekä korsi- että syysheinän muodossa. Hoikan herkun huikeat heinät ja herkut ovat kaikkien suosikkeja. Myös kuivikevalikoimamme on laaja, perinteisen kotimaisen kutterin ja oljen lisäksi löytyvät mm. Chipsi, Mörttiröpö, Alspån, Millamore, Hamppukuivike, Lindo Rod, Toalätt, sekä erilaiset wc- ja kylpyhiekkavaihtoehdot.

Suurin osa myyjistämme leikkaa kanien ja jyrsijöiden kynsiä. Varmista etukäteen soittamalla, että paikalla on sopiva henkilö, ennen kuin tuot lemmikkisi paikalle. Veloitamme kynsienleikkuusta 5€.

Jyrsijöiden ja kanin hoito-ohjeet:

Syyrialaisen hamsterin hoito-ohje

Kääpiöhamsterin hoito-ohje

Gerbiilin hoito-ohje

Hiirten hoito-ohje

Rottien hoito-ohje

Marsun hoito-ohje

Kanin hoito-ohje

Lisätietoa kaneista ja jyrsijöistä: