Jyrsijät ja kanit

Meiltä löydät kanit, marsut, hiiret, rotat, hamsterit ja gerbiilit. Ajoittain saatavilla on myös chinchilloja ja deguja. Kaikki karvaiset kaverimme ovat tottuneet käsittelyyn ja ne ovat tutuilta kasvattajilta. Tuomme eläimiä satunnaisesti myös Ruotsista.

Varauduthan haastatteluun eläintä ostaessasi, sillä haluamme varmistaa kaikille lemmikeillemme parhaat mahdolliset olosuhteet myös tulevassa kodissa! Eläimiä myydään vain täysi-ikäisille, eli vanhempien tulee olla mukana eläintä hankittaessa ja he kantavat päävastuun hoidosta yhdessä lapsen kanssa. Eläimen mukana saat halutessasi asiantuntevat hoito-ohjeet tai voit tulostaa ne kätevästi nettisivuiltamme ja voit aina kääntyä puoleemme mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kysy pakettihinnoista liikkeistämme. Pakettihinta sisältää eläimen, häkin ja perustarvikkeet. Paketin voit ostaa myös ilman eläintä.

Valikoimastamme löytyy myös kaikki mitä tarvitset pikkuystäväsi hoitoon ja ruokintaan. Ruokavalikoimamme koostuu Altrominin, Rapunzelin ja Genesiksen ruuista. Myös valikoima muita ruokia on tarjolla, mm. Versele Laga Natural sekä Complete- ruuat, Hobby Plus, Selective ja JR Farm.

Voimme myös mahdollisuuksien mukaan tilata muita merkkejä, mikäli karvakorvasi suosikkimuonaa ei hyllystämme löydy.

Suurin osa myyjistämme leikkaa kanien ja jyrsijöiden kynsiä. Varmista etukäteen soittamalla, että paikalla on sopiva henkilö, ennen kuin tuot lemmikkisi paikalle. Veloitamme kynsienleikkuusta 5€.

Jyrsijöiden ja kanin hoito-ohjeet:

Syyrialaisen hamsterin hoito-ohje

Kääpiöhamsterin hoito-ohje

Gerbiilin hoito-ohje

Hiirten hoito-ohje

Rottien hoito-ohje

Marsun hoito-ohje

Kanin hoito-ohje

Lisätietoa kaneista ja jyrsijöistä: